Subsidie dakisolatie

Dak isoleren en dus je woning verduurzamen? Op dit moment zijn er meerdere regelingen vanuit de overheid waar je gebruik van kunt maken als je van plan bent om onder meer dakisolatie te laten plaatsen.

  • ISDE-regeling 2023-2030: dakisolatie

    Ga je als particuliere woningeigenaar maatregelen nemen voor energiebesparing door onder andere dakisolatie te laten plaatsen? Vraag dan de ISDE-subsidie aan.

  • BTW-tarief

    Ook kun je nog steeds gebruik maken van het verlaagd BTW-tarief welke automatisch op de factuur verrekent wordt. Als je renovatiewerkzaamheden laat uitvoeren dan worden de kosten voor arbeid belast met het lage BTW-tarief en betaal je dus 9% BTW in plaats van 21%. Zie www.belastingdienst.nl

  • Gemeentelijke subsidie

    Naast landelijke zijn er soms ook plaatselijke regelingen die jouw gemeente voor renovatiewerkzaamheden kunnen aanbieden. De gemeenten, maar ook de provincies, zijn vrij om zelf het budget te bepalen en de voorwaarden voor de subsidie. Op www.energiesubsidiewijzer.nl vind je hier meer over.

Wat kost woningisolatie?

Benader vandaag nog isolatiespecialisten bij jouw in de buurt voor gratis informatie en een offerte. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn en door de prijzen te vergelijken kun je tevens besparen op je klus.