Subsidie spouwmuurisolatie

Spouwmuren isoleren en dus je huis verduurzamen? Op dit moment zijn er landelijke regelingen waar je gebruik van kunt maken als je van plan bent om onder meer spouwmuurisolatie te laten aanbrengen.

  • ISDE-regeling 2023-2030: muurisolatie

    Ga je als particuliere woningeigenaar maatregelen nemen voor energiebesparing door onder andere spouwmuurisolatie te laten aanbrengen? Vraag dan de ISDE-subsidie aan.

  • BTW-tarief

    Ook kun je nog steeds gebruik maken van het verlaagd BTW-tarief welke automatisch op de factuur verrekend wordt. Als je renovatiewerkzaamheden laat uitvoeren dan worden de kosten voor arbeid belast met het lage BTW-tarief en betaal je dus 9% BTW in plaats van 21%. Bekijk deze website: www.belastingdienst.nl

  • Gemeentelijke subsidie

    Naast landelijke zijn er soms ook plaatselijke regelingen voor renovatiewerkzaamheden. De gemeenten, maar ook de provincies, zijn vrij om zelf het budget te bepalen en de voorwaarden voor de subsidie. Op www.energiesubsidiewijzer.nl vind je hier meer over.

Wat kost woningisolatie?

Benader vandaag nog isolatiespecialisten bij jouw in de buurt voor gratis informatie en een offerte. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn en door de prijzen te vergelijken kun je tevens besparen op je klus.