Subsidies vloerisolatie

Vloer isoleren en dus je woning verduurzamen? Ook in 2023 zijn er meerdere regelingen vanuit de overheid waar je gebruik van kunt maken als je van plan bent om vloerisolatie te laten plaatsen.

  • ISDE-regeling 2023-2030: vloerisolatie

    Ga je als particuliere eigenaar van een woning maatregelen nemen voor energiebesparing door onder meer vloerisolatie te laten plaatsen? Vraag dan de ISDE-subsidie aan.

  • BTW-tarief

    Ook kun je nog steeds gebruik maken van het verlaagd BTW-tarief welke automatisch verrekend wordt. Als je renovatiewerkzaamheden laat uitvoeren dan worden de kosten voor arbeid belast met het lage BTW-tarief. Bekijk: www.belastingdienst.nl.

  • Gemeentelijke subsidie

    Naast landelijke zijn er soms ook plaatselijke regelingen. Gemeenten, maar ook provincies, zijn vrij om zelf het budget en de voorwaarden te bepalen. Op www.energiesubsidiewijzer.nl vind je hier meer over.

Wat kost woningisolatie?

Benader vandaag nog isolatiespecialisten bij jouw in de buurt voor gratis informatie en een offerte. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn en door de prijzen te vergelijken kun je tevens besparen op je klus.